Ν. Καμινογιαννάκης στο Λατώ fm: Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου (ηχητικό)

Για την έως τώρα συνολική εικόνα του δημοτικού συμβουλίου Αγίου Νικολάου τοποθετήθηκε ο αντιδήμαρχος Δημοσίου Χώρου και Καθημερινότητας Αγίου Νικολάου Νίκος Καμινογιαννάκης στο περιθώριο της συνέντευξής του το πρωί της Πέμπτης 25/7 στην εκπομπή “Πρώτη ματιά στην ενημέρωση” και τον Νίκο Σγουρό στο Λατώ fm 103,3.

Όπως τόνισε: “Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος για τον Δήμο Αγίου Νικολάου με μια νέα γενιά ανθρώπων που προσπαθούμε όλοι μας για το καλύτερο. Οι εντάσεις εφόσον δεν είναι ηθελημένες και με δόλο είναι κάτι που παντού το συναντούμε, αλλά πρέπει σίγουρα να βελτιώσουμε την εικόνα και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου. Όπως είπε χθες και ο Δήμαρχος και υιοθετώ και εγώ, κάθε παρατήρηση της αντιπολίτευσης την εξετάζουμε και εάν το κρίνουμε θετικά το υλοποιούμε. Αισιοδοξώ ότι τα επόμενα δημοτικά συμβούλια θα είναι πολύ καλύτερα”. 


Ακούστε αναλυτικά από το 7:26 και μετά:

Σχετικές δημοσιεύσεις

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com